La Republica

Informatii generale

Truffes diverse sortimente, 250 gr

Truffes diverse sortimente, 250 gr

Truffes d`Or Macaron Framboise, Champagne, Creppes sau Nature, 250 gr, toate aceste sortimente au la baza compozitiei, o cacao de cea mai buna calitate. Un acompaniament perfect pentru ceai, cafea sau ciocolată caldă!

 

Mai multe detalii


RON 28,00 TVA inclus

Disponibilitate

979 produse în stoc


Chocolate Master din 1934 Chocolat Mathez este specializata in productia de trufe de lux, simple, aromate si organice . Chocolat Mathez a devenit o referință majoră în industria de trufe datorită calității produselor sale și a procesului de fabricație. Mathez se simte responsabil de calitatea produselor sale și oferă numai ce este mai bun clientilor sai.

Chocolat Mathez este prezenta pe toate cele 5 continente, in mai mult de 40 de țări din întreaga lume. Vânzările la export reprezintă 75% din volumul de vânzări Mathez. În fiecare an, principala preocupare Chocolat Mathez este de a oferi rețete noi pentru clientii sai, precum si noi ambalaje mult apreciate de către cumpărători.

Toate trufele sunt fabricate cu produse de calitate excelenta pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Datorită produselor sale de înaltă calitate și un proces de fabricație unic, Chocolat Mathez este recunoscut ca un producator de referință major în industria de trufe.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Cosul tau  

(gol)

Cele mai noi produse

Nici un produs nou