Currency
Welcome, Log in
-- preţ: cel mai mic preţ: cel mai mare nume: de la A la Z nume: de la Z la A mai întâi cele din stoc sortează după
Aceasta cafea este o miscela foarte bine echilibrata de trei sortimente de cafea proaspat prajita, conceputa special pentru iubitorii de expresso. Are un gust dulce, corpolent si o crema consistenta.
Aceasta cafea este o miscela foarte bine echilibrata de trei sortimente de cafea proaspat prajita, conceputa special pentru iubitorii de expresso. Amestecul reprezinta echilibrul perfect intre gust si beneficiu, garantand aceeasi armonie a expresso-ului perfect, in varianta fara cofeina.
Cerrado este o vasta regiune in Brazilia - însemna savana. Este cunoscuta pentru metoda speciala de procesare: aici, cafeaua este cultivata in mult soare la o altitudine de 1100m, recoltarea se face mecanizat, iar procesarea este uscata.
Denumita dupa portul prin care trec cele mai cunoscute cafele braziliene, Santos ne ofera o cafea cu o corpolenta usoara si aciditate ridicata. Veti experimenta o aroma placuta si un buchet fin - usor....
Republica Dominicana a fost una din primele colonii ce au primit lastari de arbori de cafea din Martinique, la inceputul secolului al XVIII-lea. Putini oameni stiu despre calitatea cafelei de aici! Cafeaua Republica Dominicana este recomandata pentru filtru si frenchpress....
Cafeaua din Costa Rica este recunoscuta si apreciata pentru aroma sa deosebita si corpolența sustinuta. Cand vine vorba decafeaua din Costa Rica , exista doar trei regiuni de origine ce merita a fi mentionate: Tarrazu, Tres Rios si West Valley (Heredia si Alajuela)....
Aceasta cafea este cultivata la altitudini de peste 1600 m si oferă un deliciu culinar la cel mai ridicat standard, fiind clasificata SHG ( strictly high grown ). Uşor acidulata şi puternic aromata, cu note de ciocolata.
O cafea “de inaltime”: cultivata la altitudini de peste 1800 m. Yirgacheffe se afla in mijlocul regiunii Sidamo si inca din anii `60 si-a facut un nume bun in lumea doritorilor de calitate. Cafeaua etiopiana nu este usor de descris....
Columbia Supremo este o cafea corpolenta, aciditate medie si note de vanilie. Boabele Supremo indica calitatea superioara pentru cafeaua columbiana. Este cultivata la altitudini între 900 – 1900m intr-o regiune ideala ce se remarca prin solul bogat in minerale, multe ploi si cer acoperit.
Sigri este o plantatie de numai 122 hectare situata pe versantii vestici ai Waghi Valley la o inaltime de aproximativ 1600 m. Procesata prin spalare si apoi uscata la soare, aceasta cafea se evidentieaza prin corp plin si textura deosebit de cremoasa. Prajita medium dark evidentieaza notele de caramel si scortisoara. ...
produse: 10 20 50
Nici un produs
Transport RON 0,00 Total RON 0,00
Cos Efectueaza comanda
Nici un produs nou
Toate